Renovering af hus i Slagelse og omegn

Professionel renovering af hus 

Trænger boligen til fornyelse? Så kan Søren Priess hjælpe med en professionel renovering eller ombygning af dit hus. 

En renovering af huset kan både forbedre og fornye boligen, samt udnytte pladsen bedre. Gennem en skræddersyet løsning, hjælper vi med at realisere dine boligdrømme. 

Vi har mange års erfaring og ekspertise med en bred vifte af opgaver, og kan derfor levere skræddersyede løsninger i topklasse, for vores private og erhvervskunder i Slagelse, Korsør, Sorø og omegn. 

Optimer boligen med en renovering

En større eller mindre renovering af huset kan i nogle tilfælde være nødvendigt, hvis huset er blevet godt slidt, og eksempelvis trænger til at få renoveret eller få lagt nyt tag.

En renovering eller omgbygning kan også være en optimering af boligen, for at den passer bedre til dine behov. Har du brug for flere kvadratmeter, så kan vi også hjælpe med at bygge en tilbygning til huset

Uanset hvad du ønsker at få lavet, så kan vi forvandle din bolig til dit nye drømmehjem, som både matcher dine behov og ønsker. 

Renovering af hus pris 

Hvad koster renovering af hus? Inden man går i gang med ombygningen, er det en god idé, at forholde sig til hvad priserne på renovering er.

Priserne er naturligvis forskellige alt efter den konkrete opgave, og afhænger blandt andet af, hvor omfattende renoveringen er, og hvad der præcis skal laves. Derudover spiller valg af materialer også en stor rolle for prisen. 

Er du interesseret i at høre mere om priserne, så kontakt os og fortæl lidt mere om dine renoveringsplaner. Derefter kan vi komme med flere oplysninger og udarbejde et uforpligtende tilbud, ved interesse for dette. 

Kontakt os og hør mere

Lad os hjælpe med at ombygge din bolig

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for mere information, eller ønsker at få udarbejdet et godt tilbud på din opgave. I samråd med dig, finder vi den bedste løsning til dit projekt. 

Ring til os på telefon 58 52 88 58 eller sende en besked via vores kontaktformular

Garantiordning

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess ApS er medlem af Byg Garanti ordningen.

Læs mere om Byg Garanti ved at klikke herunder:

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess ApS er medlem af Byg Garanti ordningen

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess

Firmainfo

Sofievej 3, 4200 Slagelse
Tlf: 58 52 88 58
Tlf: 20 94 50 50
sorenpriess@stofanet.dk
CVR: 31427509

Vi er medlem af

Vi er medlem af Byg Garanti