Ring til os 58 52 88 58

Kloakmester i Slagelse

Som autoriseret kloakmester kan vi klare alle former for kloakarbejde. Vi har et godt kendskab til branchen samt den nyeste viden i forhold til det udstyr, vi bruger i det daglige arbejde. De typiske opgaver vores kloakmester udfører omfatter renovering af kloaker samt reparation af kloakskader igennem forsikringer.   

 

MANGE ÅRS ERFARING

Vi tager os af de afløbsinstallationer, der befinder sig under dit gulv i huset og videre ud i jorden. Vi foretager både styring og udførelse af installationer til regnvand, spildevand og drænvand. Typisk finder vi fejl på gamle ledninger og desuden renser og reparerer vi de kloaksystemer, som er mangelfulde.

 

ALSIDIG KLOAKMESTER

Vi henvender os til kunder i Slagelse, men når også ud som kloakmester i Sorø, Skælskør og Korsør. Vores kunder er bl.a. husejere og boligforeninger, som har brug for en kloakmester til at tilse kloaksystemet. Vi bruger specielle instrumenter til at afsætte de rette linjer og højder, så vi ved, hvor der skal graves til brønde og rør. Disse render til rør graves ved hjælp af en gravemaskine eller håndkraft, alt efter hvilken type opgave det er.  

 

FOKUS PÅ KVALITET

I dag findes der forskellige typer af kloakrør. De kan være lavet af plast, støbejern, beton, rustfrit stål eller glaseret ler. Disse rør bliver nedlagt i grus, og det er vigtigt at skabe det helt rigtige fald.

Desuden skal tilslutninger og samlinger til brønde gøres korrekt. Det afsluttende arbejde består i at opfylde og komprimere jorden ordentligt igen.

 

KONTAKT DIN LOKALE KLOAKMESTER

Vi har mange års erfaring som koakmester og garanterer kvalitetsfyldt kloakarbejde. Vi er beliggende i Slagelse, men vores kloakmester klarer også opgaver i byer som Sorø, Korsør og Skælskør. 

Vores kloakmester kan kontaktes her eller på 58 52 88 58.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen nedenfor eller kontakt os direkte