Kloakmester i Slagelse

Autoriseret kloakmester 

Som autoriseret kloakmester, kan vi klare alle former for kloakarbejde.
Vi har et godt kendskab til branchen, samt den nyeste viden om udstyr og teknikker. De typiske opgaver vores kloakmestre udfører, omfatter renovering af kloakker samt reparation af kloakskader igennem forsikringer.  

Vi hjælper vores kunder i Slagelse, Korsør, Sorø og omegn

Vi henvender os til kunder i Slagelse, men kører også gerne ud som kloakmester for private og erhverv i Sorø, Skælskør og Korsør. 

Vores kunder er bl.a. husejere og boligforeninger, som har brug for hjælp til kloaksystemet.

Vi bruger specielle instrumenter til at afsætte de rette linjer og højder, så vi ved, hvor der skal graves til brønde og rør. Disse render til rør graves ved hjælp af en gravemaskine eller håndkraft, alt efter hvilken type opgave det er.  

Kloakmester med mange års erfaring 

Vi tager os af de afløbsinstallationer, der befinder sig under dit gulv i huset og videre ud i jorden. Vi foretager både styring og udførelse af installationer til regnvand, spildevand og drænvand. Typisk finder vi fejl på gamle ledninger og desuden renser og reparerer vi de kloaksystemer, som er mangelfulde.

I dag findes der forskellige typer af kloakrør. De kan være lavet af plast, støbejern, beton, rustfrit stål eller glaseret ler. Disse rør bliver nedlagt i grus, og det er vigtigt at skabe det helt rigtige fald.

Desuden skal tilslutninger og samlinger til brønde gøres korrekt. Det afsluttende arbejde består i at opfylde og komprimere jorden ordentligt igen.

Kontakt din lokale kloakmester og hør mere

Kontakt vores autoriseret kloakmestre her eller på 58 52 88 58 for at høre mere, eller for at få et godt tilbud på professionelt kloakarbejde. 

Har du brug for en entreprenør eller murer? Så er du også velkommen til at kontakte os. Vores entreprenør står gerne for dit entreprenørarbejde og vores murermester står gerne for al murerarbejdet.

Kontakt os og hør mere

Kloakmester

Garantiordning

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess ApS er medlem af Byg Garanti ordningen.

Læs mere om Byg Garanti ved at klikke herunder:

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess ApS er medlem af Byg Garanti ordningen

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess

Firmainfo

Sofievej 3, 4200 Slagelse
Tlf: 58 52 88 58
Tlf: 20 94 50 50
sorenpriess@stofanet.dk
CVR: 31427509

Vi er medlem af

Vi er medlem af Byg Garanti