Professionelt murerarbejde

Murer

Vi skaber dine boligdrømme

Går du med boligdrømme, som du gerne vil have virkeliggjort? Så kan vi fortælle dig, at du ikke er den eneste. Vi har mange kunder, som alle har en drøm om at bygge deres eget hus. Et hus hvor de helt selv kan vælge indretningen og hvilke funktioner de enkelte rum skal have. Her er det kun dig selv, som sætter begrænsningerne.

Vi rådgiver dig omkring de rette valg

Hos Søren Priess står vi klar til at give dig en kyndig rådgivning i forhold til murerarbejdet. Vi kan skabe et nybyggeri, som stemmer overens med dine tanker og forventninger til drømmeboligen. Vores murerarbejde er af høj kvalitet, hvilket betyder at du får en løsning, som holder i mange år.   

Alle former for murerarbejde

Vi udfører alle former for murerarbejde, heriblandt nybyggeri, flise- og klinkearbejde. Det kan være svært at tage den rigtige beslutning omkring hvilke fliser eller klinker, der skal lægges i det nye køkken eller badeværelse. Måske ønsker du en flot klinke, som også gerne må være praktisk i det daglige. Klinker kan fås i dag i et væld af farver, størrelser og strukturer, så vi kan helt sikkert finde en variant, som også matcher dine behov.    

Vores kunder befinder sig bl.a. i Slagelse, Korsør, Skælskør og Sorø. For os er det vigtigt at overholde aftalte opgavebeskrivelse og tidsperspektiv, så du kan flytte ind i det nye som planlagt.

Kontakt os her eller på 58 52 88 58.

Mangler du en entreprenør?

Garantiordning

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess ApS er medlem af Byg Garanti ordningen.

Læs mere om Byg Garanti ved at klikke herunder:

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess ApS er medlem af Byg Garanti ordningen

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess

Firmainfo

Sofievej 3, 4200 Slagelse
Tlf: 58 52 88 58
Tlf: 20 94 50 50
sorenpriess@stofanet.dk
CVR: 31427509

Vi er medlem af

Vi er medlem af Byg Garanti