Entreprenørarbejde

Entreprenørarbejde

Hos S. Priess har vi et bredt udvalg af maskiner, som vi bruger til vores entreprenørarbejde. Alt efter hvilken type opgave, der skal udføres, vælger vi det helt rigtige udstyr og de maskiner, som kan udføre projektet bedst muligt.

S. Priess entreprenørarbejde

Vi tilbyder et væld af entreprenøropgaver, som tager udgangspunkt i kundens individuelle opgave. Vi kan bl.a. løse disse arbejdsopgaver:

  • Nedrivning
  • Oprydning
  • Jordarbejde
  • Gravearbejde
  • Betonarbejde
  • Fundamenter
  • Reparation af veje og stier

En typisk arbejdsopgave hos os

Hos os kan en typisk arbejdsopgave være flytning af jord eller haveaffald fra et større areal, hvor vi bruger det nødvendige udstyr.  

Som din entreprenør ønsker vi altid at levere et arbejde, som er veludført og lever op til kundernes forventninger. Det er desuden vigtigt, at vi overholder det aftalte, både i forhold til tidshorisont og opgavens art, så du som kunde kan se frem til et fuldendt entreprenørarbejde.

Entreprenørarbejde i top

Vores virksomhed er placeret i Slagelse, hvilket betyder, at vi naturligvis har mange opgaver i området, heriblandt også byerne Sorø, Skælskør og Korsør.

Har du lyst til at høre, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at ringe eller skrive en besked til os her på hjemmesiden, under kontaktfanen.

Kontakt os her eller på 58 52 88 58. Vores kloakmester står også gerne for dit kloakarbejde. Og vores murermester står også gerne for dit murerarbejde.

Garantiordning

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess ApS er medlem af Byg Garanti ordningen.

Læs mere om Byg Garanti ved at klikke herunder:

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess ApS er medlem af Byg Garanti ordningen

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess

Firmainfo

Sofievej 3, 4200 Slagelse
Tlf: 58 52 88 58
Tlf: 20 94 50 50
sorenpriess@stofanet.dk
CVR: 31427509

Vi er medlem af

Vi er medlem af Byg Garanti