Kloakarbejde

Kloakarbejde

Vi udfører alle opgaver inden for kloakarbejde og kan med vores placering i Slagelse, mellem Sorø, Skælskør og Korsør, hjælpe de kunder, som har brug for kloakarbejde.

Alsidige kloakopgaver

Sommetider foregår vores kloakarbejde steder, hvor det er svært at arbejde. Dette kan både skyldes pladsmangel eller et farligt område. Derfor er vi altid opmærksomme på uventede arbejdssituationer og for os er det vigtigt, at vi altid er klædt på til den enkelte opgave.

Kloakarbejde i yderområder

Vi kan også komme ud for en opgave, hvor en afløbsinstallation ikke kan tilsluttes en hovedkloak. Dette kan bl.a. være i sommerhusområder eller på landet. Her bliver vi nødsaget til at anlægge en samletank eller et nedsivningsanlæg, hvor vandet ledes gennem en bundfældningstank, som også betegnes som septiktank. En septiktank fungerer som et mekanisk renseanlæg, der opsamler og renser slam. En gang årligt bør tanken tømmes af en slamsuger.

Effektivt kloakarbejde

Hos S. Priess arbejder vi med kloakudstyr, der er effektivt og har tekniske egenskaber, som hjælper os i det daglige arbejde. Vores kloakmestre kan løse enhver opgave inden for kloakarbejde. Du kan altid ringe til os, hvis du har brug forstærkning til kloakarbejdet.

Kontakt os her eller på 58 52 88 58 og få et tilbud på kloakarbejde idag. Vores entreprenør står også gerne for dit entreprenørarbejde. Vores murer hjælper også gerne med dit næste murer-projekt.

Garantiordning

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess ApS er medlem af Byg Garanti ordningen.

Læs mere om Byg Garanti ved at klikke herunder:

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess ApS er medlem af Byg Garanti ordningen

Murermester & Aut. kloakmester S. Priess

Firmainfo

Sofievej 3, 4200 Slagelse
Tlf: 58 52 88 58
Tlf: 20 94 50 50
sorenpriess@stofanet.dk
CVR: 31427509

Vi er medlem af

Vi er medlem af Byg Garanti