Ring til os 58 52 88 58

PROFESSIONEL MURER I SLAGELSE

MURERMESTER S. PRIESS | VI REALISERER DINE BOLIGDRØMME

Som professionel murermester har vi oplevet det meste. Går du med boligdrømme, som du gerne vil have virkeliggjort? Så kan vi fortælle dig, at du ikke er den eneste. Som murermester har vi hjulpet mange kunder, som alle har en drøm om at bygge deres eget hus. Et hus hvor de helt selv kan vælge indretningen og hvilke funktioner de enkelte rum skal have. Her er det kun dig selv, som sætter begrænsningerne.
Vi har mange års erfaring som murermester og har leveret murerarbejde i området omkring byerne Slagelse, Korsør, Sorø og Skælskør.

 

PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Hos Søren Priess står vi klar til at give dig en kyndig rådgivning i forhold til murerarbejdet. Vi kan skabe et nybyggeri, som stemmer overens med dine tanker og forventninger til drømmeboligen. Vores murerarbejde er af høj kvalitet, hvilket betyder at du får en løsning, som holder i mange år.

 

ALSIDIG MURER

Vores dygtige murer udfører alle former for murerarbejde, heriblandt nybyggeri, flise- og klinkearbejde. Det kan være svært at tage den rigtige beslutning omkring hvilke fliser eller klinker, der skal lægges i det nye køkken eller badeværelse, her kan vores murer også hjælpe. Måske ønsker du en flot klinke, som også gerne må være praktisk i det daglige. Klinker kan fås i dag i et væld af farver, størrelser og strukturer, så vi kan helt sikkert finde en variant, som også matcher dine behov. Uanset hvad du vælger kan vores murer klare opgaven.

 

KONTAKT DIN LOKALE MURERMESTER

Som murermester har vi hjulpet vores kunder i byer som Slagelse, Korsør, Skælskør og Sorø. For os er det vigtigt at overholde aftalte opgavebeskrivelse og tidsperspektiv, så du kan flytte ind i det nye som planlagt. Du er altid velkommen til at kontakte vores murermester til en uforpligtende snak om det arbejde vores murer kan udføre.

 

Kontakt os her eller på 58 52 88 58.


 

Murermester & Aut. Kloakmester Søren Priess ApS er Medlem af Byg Garanti ordningen.
Læs mere om Byg Garanti ved at klikke herunder:

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen nedenfor eller kontakt os direkte