Ring til os 58 52 88 58

KLOAKARBEJDE I SLAGELSE

Vi udfører alle opgaver inden for kloakarbejde og kan med vores placering i Slagelse, mellem Sorø, Skælskør og Korsør, hjælpe de kunder, som har brug for kloakarbejde. 

 

MANGE ÅRS ERFARING MED KLOAKARBEJDE

Når det kommer til kloakarbejde er det vigtigt at det udføres af en virksomhed der er autoriseret og har erfaring med det. 

Vi har mange års erfaring med kloakarbejde og du kan derfor trygt lade vores kloakmester varetage din opgave.

 

ALSIDIGT KLOAKARBEJDE

Sommetider foregår vores kloakarbejde steder, hvor det er svært at komme til. Dette kan både skyldes pladsmangel eller et farligt område. Derfor er vi altid opmærksomme på uventede arbejdssituationer og for os er det vigtigt, at vi altid er klædt på til den enkelte opgave.

 

VI KLARER OGSÅ YDEROMRÅDERNE

Vi kan også komme ud for en opgave, hvor en afløbsinstallation ikke kan tilsluttes en hovedkloak. Dette kan bl.a. være i sommerhusområder eller på landet. Her bliver vi nødsaget til at anlægge en samletank eller et nedsivningsanlæg, hvor vandet ledes gennem en bundfældningstank, som også betegnes som septiktank. En septiktank fungerer som et mekanisk renseanlæg, der opsamler og renser slam. En gang årligt bør tanken tømmes af en slamsuger. Kort sagt, intet kloakarbejde er for omfattende eller kompliceret for os.

 

EFFEKTIVT KLOAKARBEJDE

Hos S. Priess arbejder vi med kloakudstyr, der er effektivt og har tekniske egenskaber, som hjælper os i det daglige arbejde. Vores kloakmestre kan løse enhver opgave inden for kloakarbejde. Du kan altid ringe til os, hvis du har brug forstærkning til kloakarbejdet.

Vi er placeret i Slagelse, men tilbyder også udførsel af kloakarbejde i byer som Skælskør, Korsør og Sorø.

Kontakt os her eller på 58 52 88 58 og få et tilbud på kloakarbejde idag.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen nedenfor eller kontakt os direkte