Ring til os 58 52 88 58

Entreprenørarbejde i Slagelse

Hos S. Priess har vi et bredt udvalg af maskiner, som vi bruger til vores entreprenørarbejde. Alt efter hvilken type opgave, der skal udføres, vælger vi det helt rigtige udstyr og de maskiner, som kan udføre projektet bedst muligt.
Vi har mange års erfaring med entreprenørarbejde fra opgaver i byer som Skælskør, Korsør, Sorø og Slagelse og garanterer derfor entreprenørarbejde af højeste kvalitet.

 

ALLE FORMER FOR ENTREPRENØRARBEJDE

Vi tilbyder et væld af entreprenøropgaver, som tager udgangspunkt i kundens individuelle opgave. Vi kan bl.a. løse disse arbejdsopgaver:

  • Nedrivning
  • Oprydning
  • Jordarbejde
  • Gravearbejde
  • Betonarbejde
  • Fundamenter
  • Reparation af veje og stier

 

EN TYPISK ARBEJDSOPGAVE HOS OS

Hos os kan en typisk arbejdsopgave være flytning af jord eller haveaffald fra et større areal, hvor vi bruger det nødvendige udstyr.  

Som din entreprenør ønsker vi altid at levere et arbejde, som er veludført og lever op til kundernes forventninger. Det er desuden vigtigt, at vi overholder det aftalte, både i forhold til tidshorisont og opgavens art, så du som kunde kan se frem til et fuldendt entreprenørarbejde.

 

ENTREPRENØRARBEJDE I TOP

Vores virksomhed er placeret i Slagelse, hvilket betyder, at vi naturligvis ufører meget af vores entreprenørarbejde i det lokale område, heriblandt også byerne Sorø, Skælskør og Korsør.

Har du lyst til at høre, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at ringe eller skrive en besked til os her på hjemmesiden, under kontaktfanen.

 

Kontakt os her eller på 58 52 88 58.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen nedenfor eller kontakt os direkte