Ring til os 58 52 88 58

DIN LOKALE ENTREPRENØR I SLAGELSE

Som professionel entreprenør tilbyder vi hos S. Priess også entreprenørarbejde i bl.a. Slagelse, Korsør, Skælskør og Sorø. Dette vil typisk være arbejdsopgaver som nedrivning, oprydning, jordarbejde, betonarbejde, fundamenter, gravearbejde og reparation af bl.a. veje og stier.

 

MANGE ÅRS ERFARING SOM ENTREPRENØR

Vi har mange års erfaring som entreprenør, hvor vi hovedsageligt arbejder i området omkring Slagelse, Korsør, Skælskør og Sorø. Vi løser alle former for entreprenørarbejde og ligger en ære i at udføre et godt og kvalitetsfyldt stykke arbejde.

 

EN ALSIDIG ENTREPRENØR

Vi er en alsidig virksomhed, som har kompetencer inden for murerarbejde, kloakarbejde  og ikke mindst entreprenørarbejde. Vi henvender os både til private og erhvervskunder, som f.eks. har brug for nedrivning af deres gamle bygninger eller andre former for oprydningsarbejde. I sommerperioden foretager vi også arbejde på stier og veje, som trænger til at blive repareret.

 

MED FRA START TIL SLUT

Som entreprenør er det vigtigt for os at alt går korrekt til. Både ved nybyg og tilbygning kan vi støbe alle former for fundamenter, så den nye bygning kommer godt fra start. Dette gælder både ved større og mindre byggeprojekter. Vores arbejdsindsats er altid af professionel karakter, med en målsætning om at skabe glade og tilfredse kunder, som får en positiv oplevelse under og efter vores arbejde.

 

KONTAKT VORES ENTREPRENØR FOR TILBUD

Som entreprenør garanterer vi altid en kompetent arbejdsindsats, og hvis du ønsker at vide mere om vores erfaring med entreprenørarbejde, kan du altid kontakte os. Vi har som entreprenør udført entreprenørarbejde i byer som Slagelse, Korsør, Sorø og Skælskør, men begrænser os ikke hertil.

Du er velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud, eller for at få en kvalificeret rådgivning, af en af vores ansatte. 

 

Kontakt os her eller på 58 52 88 58.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen nedenfor eller kontakt os direkte