Kloakmester

Som autoriseret kloakmester kan vi klare alle former for kloakarbejde. Vi har et godt kendskab til branchen samt den nyeste viden i forhold til det udstyr, vi bruger i det daglige arbejde. De typiske opgaver vores kloakmestre udfører omfatter renovering af kloaker samt reparation af kloakskader igennem forsikringer.  

Vi hjælper kunder i Slagelse, Sorø, Skælskør og Korsøe

Vi henvender os til kunder i Slagelse, men når også ud som kloakmester i Sorø, Skælskør og Korsør. Vores kunder er bl.a. husejere og boligforeninger, som har brug for hjælp til kloaksystemet. Vi bruger specielle instrumenter til at afsætte de rette linjer og højder, så vi ved, hvor der skal graves til brønde og rør. Disse render til rør graves ved hjælp af en gravemaskine eller håndkraft, alt efter hvilken type opgave det er.  

Kloakmester med mange års erfaring

Vi tager os af de afløbsinstallationer, der befinder sig under dit gulv i huset og videre ud i jorden. Vi foretager både styring og udførelse af installationer til regnvand, spildevand og drænvand. Typisk finder vi fejl på gamle ledninger og desuden renser og reparerer vi de kloaksystemer, som er mangelfulde.

I dag findes der forskellige typer af kloakrør. De kan være lavet af plast, støbejern, beton, rustfrit stål eller glaseret ler. Disse rør bliver nedlagt i grus, og det er vigtigt at skabe det helt rigtige fald.

Desuden skal tilslutninger og samlinger til brønde gøres korrekt. Det afsluttende arbejde består i at opfylde og komprimere jorden ordentligt igen.

Vores kloakmestre kan kontaktes her eller på 58 52 88 58. Vores entreprenør står gerne for dit entreprnørarbejde og vores murermester står gerne for al murerarbejdet. 

Kloakmester i Slagelse

Murermester & Aut. Kloakmester Søren Priess ApS

Sofievej 3, 4200 Slagelse

Tlf: 58 52 88 58
Mob: 20 94 50 50
Cvr: 31 42 75 09

Murermester & Aut. Kloakmester Søren Priess ApS er Medlem af Byg Garanti ordningen.

Læs mere om Byg Garanti ved at klikke herunder: