Entreprenør i Slagelse, Korsør og Sorø

S. Priess tilbyder også entreprenøropgaver i bl.a. Slagelse, Korsør, Skælskør og Sorø. Dette vil typisk være arbejdsopgaver som nedrivning, oprydning, jordarbejde, betonarbejde, fundamenter, gravearbejde og reparation af bl.a. veje og stier.

S. Priess tilbyder mange opgaver

Vi er en alsidig virksomhed, som har kompetencer inden for murerarbejde, kloakeringsopgaver og ikke mindst entreprenørarbejde. Vi henvender os både til private og erhvervskunder, som f.eks. har brug for nedrivning af deres gamle bygninger eller andre former for oprydningsarbejde. I sommerperioden foretager vi også arbejde på stier og veje, som trænger til at blive repareret.

Både ved nybyg og tilbygning kan vi støbe alle former for fundamenter, så den nye bygning kommer godt fra start. Dette gælder både ved større og mindre byggeprojekter. Vores arbejdsindsats er altid af professionel karakter, med en målsætning om at skabe glade og tilfredse kunder, som får en positiv oplevelse under og efter vores arbejde.
  

Kontakt vores entreprenør for tilbud

Vi sikrer altid en kompetent arbejdsindsats, så hvis du har brug for at vide mere omkring vores ydelser, kan du altid kontakte os. Du er velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud, eller for at få en kvalificeret rådgivning, af en af vores ansatte. 

Kontakt os her eller på 58 52 88 58. Vores murer hjælper også gerne med al murerarbejde og vores kloakmester står gerne for dit kloakarbejde

Entreprenør Slagelse

Murermester & Aut. Kloakmester Søren Priess ApS

Sofievej 3, 4200 Slagelse

Tlf: 58 52 88 58
Mob: 20 94 50 50
Cvr: 31 42 75 09

Murermester & Aut. Kloakmester Søren Priess ApS er Medlem af Byg Garanti ordningen.

Læs mere om Byg Garanti ved at klikke herunder: